Hvis du har spørgsmål

Tilmeld dig nyhedsbrev

Betalingsservice


 
 

Letsaltet torsk i tomatform

Letsaltet torsk på en ny måde! Prøv denne opskrift med letsaltet torsk i tomatform med kartofler, hvidløg og chili.


Letsaltet torsk i tomatform

Til 4 personer
Du skal bruge:
700 gram torskefilet uden skind og ben
6 kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
1 stk. rød chili
2 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
1 dåse grofthakkede tomater
2 tomater


Sådan gør du
  • Sæt ovnen på 200 grader.
  • Skær torsken i stykker.
  • Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver med en ostehøvl eller kartoffelskræller.
  • Skær løget i tynde skiver og hak hvidløget.
  • Skær chilien op, skrab frø og skillevæggene ud og hak den fint.
  • Hæld olie i et ildfast fad og læg et lag af kartofler og løg. Drys med lidt salt.
  • Læg fiskestykker over og et nyt lag med kartofler og løg. Fortsæt indtil alt er brugt.
  • Hæld de hakkede tomater over og læg tomatskiverne på toppen.
  • Bages i ovnen i ca. 40 minutter.
Smager dejligt!